Інформаційні технології 3Д моделювання - Тарасов, Н. А.; Васюта, С. П.; Хамула, О. Г. (ХНУРЕ, 2022)
З результатів наукових досліджень можна зробити наступний висновок, що інформаційні технології та програмне забезпечення дедалі стає важливим у всіх сферах діяльності, від кіноіндустрії до промисловості у машинобудуванні, медицині, поліграфія і т. п.
Keywords: 3Д моделювання