Технологічні аспекти сучасного поліграфічного обладнання малих друкарень та print-on-demand - Шаповалова, Є.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2026)
Сучасний поліграфічний ринок характеризується зменшенням середніх накладів, зростанням попиту на персоналізовану продукцію та скороченням термінів виконання замовлень. Особливо актуальні ці тенденції для малих друкарень, які працюють в умовах обмежених фінансових і виробничих ресурсів.
Keywords: поліграфія; поліграфічний ринок