Компаративний аналіз програмних засобів розробки електронного навчального мультимедійного видання - Бізюк, А. В.; Іпполітова, В. Є. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
В тезах розглянуто можливості, які надаються в процесі електронного навчання. Проведено компаративний аналіз сучасних програмних засобів розробки ЕНММВ задля визначення їх функціональних можливостей, переваг та доцільності їх використання в процесі розробки. Здійснено категоризацію інструментів для розробки електронного навчального контенту. Визначено, що вибір програмного засобу для створення електронного навчального мультимедійного видання слід здійснювати з урахуванням конкретних потреб, цілей навчання, бюджету та рівня технічної підготовки розробника.
Keywords: електронне навчання; мультимедійне видання