Інформаційна технологія аналізу конвективного теплообміну в приміщенні будівлі - Єрохін, А. Л.; Зацеркляний, Г. А. (My University, 2016)
Розглядається нестаціонарний тривимірний турбулентний рух суцільного середовища двокомпонентної пароповітряної суміші за наявності внутрішніх джерел і стоків енергії, що дозволяє більш точно визначити інтегральні характеристики теплового режиму приміщення будівлі.
Keywords: нестаціонарний тривимірний турбулентний рух; пароповітряна суміш