Метод нанесення цифрових водяних знаків з використанням хаотичних карт - Шандиба, А. С. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження – системи інформаційної безпеки, що використовують хаотичні математичні моделі. Предмет дослідження – процеси та алгоритми використання хаотичних карт для генерації криптографічних ключів і вбудовування цифрових водяних знаків. Мета роботи – проаналізувати та обґрунтувати ефективність застосування хаотичних карт у задачах криптографії та цифрового водяного маркування з метою підвищення рівня захисту інформації.
Digital Watermarking Method Using Chaotic Maps
Keywords: хаотичні карти; криптографія; генерація ключів; цифровий водяний знак; стенографія