Дослідження методів прогнозування результатів спортивних матчів. Нейронні мережи. Повнозв'язна нейронна мережа - Пилипець, Д. О. (My University, 2022)
Об’єктом дослідження є методи прогнозування на основі дерев рішень. Метою дослідження є аналіз різних за складністю та структурою класифікаційних методів прогнозування для виявлення найбільш доцільного для передбачення результатів спортивних матчів. Методи розробки базуються на основі архітектурних підходів науки про дані, мові програмування Python та її бібліотек. У результаті роботи було проведено ретельний аналіз існуючих методів прогнозування та виявлено найбільш влучний для поставленої задачі передбачення результату спортивного матчу, результати були продемонстровані на твореному прототипі.
Keywords: матч; спорт; спортсмени; турнір; дерева рішень; випадкові ліси; градієнтний бустинг; машинне навчання; наука про дані