Поняття та структура фінансової безпеки підприємства - Полозова, Т. В.; Тимофєєнко, В. С. (Київський економічний науковий центр, 2019)
Фінансова безпека є базовою складовою економічної безпеки підприємства та однією із важливих характеристик забезпечення захисту діяльності підприємства від впливу негативних факторів зовнішнього та внутрішнього оточення і відображає рівень ефективності і стабільності функціонування підприємства в поточній і довгостроковій перспективі.
Keywords: фінансова безпека підприємства; функціональна структура фінансової безпеки підприємства; складові фінансової безпеки підприємства; фактори фінансової безпеки підприємства