Синтез зображень поверхонь методом зворотного трасування - Лунічкін, О. Г. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є аналіз та моделювання алгоритмів зворотнього трасування, забезпечуючих синтез зображення полігональних моделей, а також адаптація до роботи у реальному часі. У ході виконання атестаційної роботи був проаналізований ітераційний алгоритм зворотнього трасування та адаптований до роботи з двома видами поверхонь. Для моделювання було розроблено середовище, здатне завантажувати полігональні моделі. Алгоритми були реалізовані як шейдерні програми, які здатні синтезувати зображення полігональних сцен.
Surface Image Synthesis by Backword Ray Tracing Method