Розробка структурної схеми мобільного маніпуляційного робота - Стеценко, К. К. (My University, 2022)
У цій роботі розглядається розробка структурної схеми на базі доступних компонентів для мобільної платформи. Автор, провівши аналіз наявних мобільних роботів, розробив структурну схему мобільного маніпуляційного робота, що базується на децентралізованій системі керування як маніпулятора, так і системи комп'ютерного зору на базі різних мікроконтролерів, пристроїв системи ESP32. Був обраний, в апаратній частині, для реалізації системи управління і системи переміщення даним мобільним роботом на базі 2 WD для лабораторних випробувань.
Keywords: мобільні маніпуляційні роботи; структурна схема; децентралізована система керування