Дослідження та реалізація методу генерації та серіалізації даних за стандартом HL7/FHIR - Луцков В. А. (My University, 2022)
Об’єктом дослідження є стандарт обміну медичними даними FHIR (Fast Healthcare Interoperability Resources specification). Метою дослідження є реалізації алгоритму генерації та сериалізації даних за стандартом обміну медичними даними HL7/FHIR. Цей підхід надасть можливість уніфікувати та структурувати дані медичних закладів і відділень різних типів. Головним нововведенням стосовно реалізації алгоритму має стати імплементація з використанням новітніх технологій та бібліотек з високим рівнем оптимізації, великою швидкістю обробки масивів даних, можливістю кастомізації валідації вхідної та вихідної інформації, високим рівнем безпеки конфіденційних даних користувачів та закладів при інтеграції до вже існуючих систем.
Keywords: медична інформаційна система; серіалізація; десеріалізація; spring boot; angular