Аналіз метода ендопротезування суглобів кисті - Чечель, Т. О.; Носова, Т. В. (My University, 2023)
Удосконалення конструкції ендопротезів потребує продовження наукових пошуків із застосуванням прикладних розробок і методів біомеханіки, 3Dмоделювання та проведення експериментального дослідження.
Keywords: ендопротезування; дефекти суглобів; м’які тканини