Дослідження методів оптимізації продуктивності веб-застосувань - Колбая, В. З. (My University, 2019)
В результаті роботи розглянуто крос-дисциплінарні методи побудови оптимізаційних моделей, представлено нову класифікацію методів оптимізації програмних систем, розроблено програмну реалізацію прототипу, що підтверджує технологічну можливість та академічну корисність запропонованого підходу.
Keywords: веб-застосування; ієрархія