Модель електронної торгівлі в сфері B2C із застосуванням веб-технологій - Вичевський, В. В. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка моделі електронної торгівлі в сфері B2C з застосуванням веб-технологій, що включає в себе веб-сайт інтернет магазину, CRM-систему та систему адміністрування програмного модуля. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розглянуто сучасні технології і середовища програмування проаналізовано складові елементи та етапи створення веб-сторінки, досліджено різновиди CRM-систем, та процедури роботи з ними. У результаті виконання кваліфікаційної розроблено веб-сторінку готельно-ресторанного комплексу на мові Javascript та мові розмітки гіпертексту (HTML, CSS). Створено систему адміністрування програмного модуля із застосуванням спеціальних засобів IT-менеджменту (CRM система Bitrix24).
Model of E-Commerce in B2C Field Using Web Technologies
Keywords: доступ, інтернет, тип, розробка, веб-сторінка, проектування, готель, методи, функції, Java-script