Розробка технології виготовлення книжкового видання - Деркач, Ю. О. (My University, 2023)
Метою данної кваліфікаційної роботи є підготовка довідкового книжкового видання. Об'єктом дослідження є технологічний процес виготовлення книжкового видання.У роботі розглянута технологія виготовлення книжкового видання, розроблений оригінал-макет видання з використанням комп'ютеризованих видавничих систем; обрані й обґрунтовані стилі і вид оформлення видання. Обрано необхідне програмне забезпечення і обгрунтований вибір поліграфічного обладнання. Проведени розрахунки завантаженості і трудомісткості обладнання для друкарських і післядрукарських процесів, виконані розрахунки поліграфічних матеріалів і технологічних операцій. Також виконано економічне обґрунтування проекту.
Keywords: довідкове книжкове видання; оригінал-макет