Пасивна система знищення безпілотних літальних апаратів (БПЛА) - Дудар, З. В.; Дейнеко, Ж. В.; Сковороднікова, В. В.; Копоть, М. А. (My University, 2023)
Корисна модель належить до галузі озброєння, зокрема стосується систем протиповітряної оборони, знищення безпілотних літальних апаратів (далі - БПЛА) у тому числі ракет, а саме - аеростатів загородження.
Keywords: БПЛА; ППО; озброєння