Рекреаційна культура – як складова фізичного виховання студентів технічних ЗВО - Грохова, Г. П. (My University, 2020)
«Рекреаційна культура – як складова фізичного виховання студентів технічних ЗВО». Метою підготовки майбутнього фахівця при навчанні у закладі вищої освіти є сприяння формуванню гармонійно розвиненої, творчої особистості студента, здатної орієнтуватися в складних педагогічних ситуаціях, уміти швидко приймати правильні рішення, володіти новітніми технологіями.
Keywords: рекреація; культура; студент; педагогічні умови; здоров’я; природні чинники; фізичні вправи; педагогіка