Підхід до здійснення контролю впровадження системи управління інформаційною безпекою згідно ISO/IEC 27001 на основі обробки метричних показників безпеки методами системного аналізу - Лєншин, А. В.; Величко, М. А. (ХНУРЭ, 2011)
Розглядаються сучасні системи метричних показників безпеки. Розробляється сукупність показників для оцінювання ступеня впровадження системи управління інформаційною безпекою. Наводяться формальні постановки задач оцінювання відповідності поточних та цільових значень метричних показників безпеки. Розглядаються приклади розв’язання сформульованих задач контролю.
Keywords: система управління інформаційною безпекою; ISO/IEC 27001; метричні показники безпеки; системний аналіз