Розробка сервісу для забезпечення дистанційного керування приладами та пристроями розумного дому «smarthouse» із використанням iot рішень - Онищенко, К. Г.; Афанасьєва, І. В.; Арсеній, І. І. (ХНУРЕ, 2017)
Статтю присвячено проектуванню та реалізації сервісу керування пристроями розумного дому. Поетапно змодельована та спроектована архітектура програмної системи. Поетапно проаналізовано та узагальнено результати розробки, створено повноцінну робочу програмну систему. Відображені основні переваги спроектованої архітектури програмного забезпечення та прийнятих програмних рішень при розробці системи розумного дому з використанням IoT-рішень. Наведено прийняті архітектурні рішення та приклади роботи.
Keywords: IoT; розумний дім; дистанційне керування приладами