Дослідження методів побудови інформаційних систем підтримки прийняття рішень реального часу - Мерчанський, Є. В. (My University, 2019)
Метою роботи є розробка методів і відповідних програмних засобів, що дозволяють створювати імітаційні моделі складних динамічних структур Методи розробки базуються на інструментах роботи мережами Петрі. У результаті роботи було проаналізовано предметну галузь, поставлено задачу та спроектовано програмну систему, що реалізує метод розфарботваних мереж Петрі
Keywords: динамічні структури; темпоральна логіка; мережі Петрі; системи реального часу