Принципи проектування продуктів - Сидоренко, П. В.; Бізюк, А. В. (ХНУРЕ, 2022)
Виділено та розглянуто основні методи створення проектування продуктів на прикладі внутрішніх процесів світових брендів. Визначено основні принципи проектування цифрових продуктів та послуг
Keywords: гіпотеза; проектування продуктів