Ефективність використання сонячних батарей для тролейбусу - Мальцев, Б.; Іванов, Л. (ХНУРЕ, 2022)
У роботі виконано огляд основних понять, характеристик та типів сонячних батарей, а також проведено аналіз переваг та недоліків. У більшій частині сучасного транспорту сонячні батареї можуть використовуватися лише як допоміжний енергетичний компонент як доповнення до стандартних акумуляторів.
Keywords: сонячна батарея; громадський транспорт; тролейбус; альтернативна енергетика