Розробка структурних елементів імітаційної моделі багатопродуктових багатостадійних дискретних виробництв - Петров, А. Г.; Петренко, В. Р. (ХНУРЭ, 2009)
Наводиться структура об’єктної імітаційної моделі (ІМ) багатопродуктових багатоста- дійних дискретних виробництв (ББДВ), узагальнений кортежний опис її структурних елементів. Виділяються основні типи структурних елементів, для елементів кожного типу описуються властивості та множини подій, які обробляються або генеруються. Наводиться формалізований опис методів елементів кожного типу. Результати роботи можуть слугувати основою для алгоритмічної та програмної реалізації ІМ ББДВ.
Keywords: управління виробництвом; автоматизація управління виробництвом