Створення дизайну веб-сайту «Всесвіт ігор» - Плотникова, О. Г. (My University, 2024)
Важливість обраної теми полягає в тому, що для сучасних українських геймерів треба мати доступ до інформаційних ресурсів, які нададуть їм широкий огляд відеоігор, персонажів та локацій. Саме ця потреба послужила основою для обрання цього завдання як кваліфікаційного проєкту бакалавра. Тематика дипломного проєкту передбачає створення інформаційного веб-сайту про відеоігри, який допоможе користувачам отримати повну інформацію про всі аспекти свiту гри. Об’єктом дослiдження є процес створення дизайну інформаційних сайтів. Предметом дослідження є розробка авторського інформацiйного сайту разом з інтерактивним прототипом, створеним у програмi Figma. Зображення для сайту були пiдготовленi за допомогою Photoshop.
Keywords: проєктування сайту; модульна сітка; графічний дизайн; кіберпанк; геймер; відегра