Культура фахової мови - Цвяшко, В. Ю. (ХНУРЕ, 2021)
У роботі розглянуто найтиповіші відхилення та порушення правил фахового та ділового мовлення на рівні лексики, морфології, синтаксису та фразеології. Акцентована увага на дотриманні певного рівня культури мовлення, що сприятиме більш точній передачі інформації у фаховій та офіційно-діловій сферах діяльності
Keywords: культура мовлення; українознавство