Розробка технологічного процесу виготовлення гнучкого рулонного пакування - Копилов, С. О. (My University, 2023)
Проведено аналіз стану техніки й технологій в області флексографії, розроблена структурна схема технологічного процесу виготовлення етикетки. Розроблено технології додрукарської підготовки та друку еткетки флексографським способом. Для виготовлення друкарських форм обґрунтований вибір цифрової технології й устаткування, обрані режими основних операцій. Обрано апаратне та програмне забезпечення для додрукарської підготовки, проведений аналіз техніко-економічної ефективності виготовлення етикеток флексографським способом. У розділі «Економічна частина» наводяться результати розрахунку техніко-економічної ефективності виготовлення етикеток у флексографський спосіб.
Keywords: флексографія; виготовлення етикетки