Моделювання дій рухомих об’єктів у комп’ютерній грі - Кузьменко, П. М. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є програмне моделювання дій рухомих об’єктів при створенні комп’ютерної гри у футбол. Для здійснення моделювання дій агентів використана штучна нейронна мережа прямого поширення. Гравець може як спостерігати хід гри в автономному режимі, так і приймати безпосередню участь у грі, беручи прямий контроль над довільним агентом гри. Метою роботи є розробка комп’ютерної гри з використанням агентів штучного інтелекту, що використовують штучні нейронні мережі прямого поширення та навчаються з використанням алгоритму навчання з підкріпленням MA-POCA та механізму Self-play. Для розробки були використані Unity версії 2022.3, пакет ML Agents, Visual Studio Code та середовище Anaconda з пакетом mlagents
Keywords: комп’ютерна гра; рухомий об’єкт