Методи та засоби оцінки захищеності сайтів - Сорокін, В. О. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка методики оцінювання захищеності веб-застосувань, яка спростить пошук вразливостей веб застосувань і розрахунок оцінки його захищеності. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено аналіз та опис предметної області, описана організація типовой установи та її сайту, що досліджується, проаналізовані сучасні методи та інструменти тестування веб-застосувань на безпеку, описаний процес пошуку вразливостей, та розрахунку оцінки захищеності веб-ресурсу. Результатами можуть користуватися веб-розробники для швидкого виявлення вразливостей їх продукту, і представлення оцінки його захищеності замовнику.
Methods and Tools for Assessing Sites Protection
Keywords: веб-застосування; вразливість; оцінка захищеності сайтів; сканер