Розроблення CRM для вибору сенсорів і виконавчих механізмів складської логістики - Колбаса, О. Р. (My University, 2025)
У пояснювальній записці описано створення CRM-системи для автоматизованого підбору сенсорів і виконавчих механізмів у сфері складської логістики. Мета роботи – підвищення ефективності підбору сенсорів і виконавчих механізмів за рахунок використання штучного інтелекту. Об'єкт розробки – процес вибору обладнання в складських системах. Предмет розробки – CRM-система для вибору сенсорів і виконавчих механізмів. У першому розділі розглянуто сучасний стан автоматизації складських процесів і потребу в спеціалізованому програмному забезпеченні для інженерних завдань. У другому розділі подано архітектуру системи, визначено функціональні модулі, алгоритми взаємодії користувачів та обґрунтовано вибір технологій (Python, Django, PostgreSQL). У третьому розділі реалізовано інтерфейси, каталог компонентів, AI-помічник, замовлення, аналітику й чат. Забезпечено зручність користування, швидкий підбір компонентів і ефективну взаємодію між клієнтом і менеджером. Результатом стало створення зручного цифрового інструменту, що скорочує час і мінімізує помилки в логістиці.
Keywords: складська логістика; склад; ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ