Проєктування інформаційного веб-сайту «KaffeeLife» - Трифонова, С. М. (My University, 2024)
Робота присвячена дослідженню та створенню інформаційного веб сайту за тематикою кави. Метою роботи є аналіз технологій пов’язаних із створенням подібного веб-сайту, а також розробки графічного інтерфейсу для нього. У роботі представлено детальний опис розробки подібного веб ресурсу, включаючи етапи створення користувацького інтерфейсу, визначені на основі аналізу аналогічних продуктів та потреб цільової аудиторії. Також міститься інформація про всі сучасні технології, необхідні для створення сучасного адаптивного веб-додатку. Пояснювальна записка містить розгорнутий опис усіх етапів розробки, надано результат створеного графічного інтерфейсу та фрагменти коду.
Keywords: кава; графічний інтерфейс