Створення серії фігурних дерев’яних пазлів, розробка технології їх виготовлення - Дьяконова, І. С. (My University, 2021)
У роботі створена серія макетів тематичних фігурних пазлів та розроблена технологія їх виготовлення. Проведене маркетингове дослідження споживчого попиту та визначена цільова аудиторія. бґрунтовано вибір необхідного обладнання та програмного забезпечення. Здійснений вибір та виконаний розрахунок основних матеріалів, необхідних для виготовлення індивідуальної продукції.Виконано економічне обґрунтування проекту, розраховані собівартість і ціна продукції.
Keywords: дерев’яний пазл; споживчий попит