Внесок Пантелеймона Куліша у розвиток української художньої літератури - Погорєлова, Л. А.; Бадєєва, Л. І. (ХНУРЕ, 2020)
Головна мета роботи полягає у дослідженні діяльності Пантелеймона Олександровича та впливу його творчості на українську літературу.
Keywords: українська державність; українознавство