Автоматизація дозування рідин в автоматизованій камері для хімічної обробки деталей отриманих за допомогою 3D друку - Журавель, І. В. (My University, 2022)
Мета роботи – автоматизувати процесс дозування рідин в автоматизованій камері для хімічної обробки деталей отриманих за допомогою 3D друку. Об’єкт дослідження – процес хімічної постобробки пластику. Предмет дослідження – автоматизована камера для хімічної постобробки деталей. Методи дослідження – методи групування, кореляційний аналіз, ряди динаміки, методи емпіричного дослідження, спостереження, порівняння, експеримент, прогнозування, метод функціонально-вартісного аналізу. Проаналізовано методи дозування рідин. Розроблено постановку задачі дослідження. Розроблено стратегію проведення експериментального дослідження. Проведено модернізацію приладу. Розроблено схему підключення електронних компонентів та алгоритм роботи макету. Розроблено схему виконання експерименту. Проведено експериментальні досліди обробки деталей. Розглянуто питaння охoрoни прaці. Розроблено програму для роботи макету.
Keywords: постобробка пластмас; методи дозування рідин; пристрій хімічної постобробки; принципова схема; проведення експериментів