Заборона примусової праці як принцип трудового права - Конопельцева, О. О. (Право, 2017)
У статті досліджено заборону примусової праці як принцип трудового права. Особливу увагу приділено правовому регулюванню примусової праці в міжнародних нормативно-правових актах та у вітчизняному законодавстві. // The article analyzes the prohibition of forced labor as the principle of labor law. Particular attention is paid to the legal regulation of coercive labor in international legal acts and in domestic legislation.
Keywords: принципи права; заборона примусової праці; обов’язкова праця; принцип свободи праці; переведення на іншу роботу; principles of law; prohibition of forced labor; mandatory labor; principle of freedom of labor; transfer to another job