Фільтруючі та контрастозбільшуючі методи підготовки реального зображення гнучких структур для контролю якості - Невлюдова, В. В.; Гуріна, Д. В. (Державне підприємство Науково-дослідний технологічний інститут приладобудування, 2018)
В статті розглянуті існуючі контрастозбільшуючі методи підготовки реального зображення гнучких структур для подальшого контролю якості. Наведено переваги та недоліки існуючих методів. Запропоновано шляхи удосконалення фільтруючих методів. Продемонстровано результат роботи удосконалених фільтруючих методів.
Keywords: гнучкі структури; фільтруючі методи; контроль якості; контрастозбільшуючі методи