Оцінка фазових спотворень в звуковій апаратурі - Куканов, А. С. (My University, 2019)
Виконано аналіз лінійних спотворень звукових сигналів і методів їх оцінки, розроблена методика і структурна схема вимірювання фазових спотворень на основі комп'ютера зі звуковою картою. Написано програмне забезпечення в MATLAB для генерації і реєстрації звукових сигналів, а також оцінки характеристик звукової апаратури (АЧХ, ФЧХ, ГВЗ). Виконано вимірювання і налагоджено програмне забезпечення. Досліджено вплив фазових спотворень на якість сприйняття звуку шляхом експертних оцінок
Keywords: АЧХ; груповий час запізнювання; звукова апаратур; звукова карта; лінійні спотворення; рівень шуму; підсилювач; ФЧХ; експертні оцінки