Інтеграція відкритих освітніх ресурсів для українських студентів: міжнародний досвід та співпраця в умовах кризових обставин - Соколов, А. А.; Селіванова, К. Г.; Носова, Я. В.; Боєчко-Немовча, А. О. (Держ. біотехнологічний ун-т., 2024)
Сьогодні міжнародні освітні ініціативи є важливим ресурсом для подолання освітніх та соціальних труднощів, що виникли в умовах війни. Вони не тільки дозволяють зберегти рівень якості освіти, але й зміцнюють українську академічну спільноту, надаючи їй нові можливості для зростання й розвитку
Keywords: OER; TIB; навчальні ресурси