Тренувальні засоби спортивних єдиноборств в системі фізичного гарту студентів - Литвиненко, А. М. (СПД “Охотнік”, 2019)
З кожним роком збільшуються вимоги до системи фізичного виховання студентів. Це пов’язано з прискоренням розвитку суспільства і потребує постійного вдосконалення оздоровчих та тренувальних методик, а також пошуку нових дидактичних підходів до навчання.
Keywords: виховання студентів; тренувальні методики; підходи до навчання