Рейтинги як сучасний інструмент моніторингу діяльності Харківського національного університету радіоелектроніки - Бєлянінова, Г. Г.; Філатов, В. О. («ВАДНД», 2023)
Наведено інноваційні інструменти менеджменту освітньої і наукової діяльності Харківського національного університету радіоелектроніки.
Keywords: рейтинг; бенчмаркінг