Дослідження продуктивності архітектурних рішень і СУБД для системи управління запасами - Гужов, В. О. (My University, 2024)
Мета роботи – Дослідження продуктивності різних СУБД в контексті систем управління запасами для електронної комерції, проведення експерименту і аналіз результатів. Результат роботи – розроблена система управління запасами, проведений експеримент з дослідження продуктивності кожної з СУБД, зроблений аналіз результатів.
Keywords: система управління запасами; spring boot; mongodb; postgresql; mysql; sqlite