Використання сучасних технологій навчання студентів в оториноларингології - Журавльов, А. С.; Аврунін, О. Г.; Ященко, М. І.; Лупир, А. В.; Калашник, М. В.; Шушляпина, Н. О.; Калашник, Ю. М.; Юревич, Н. О.; Бондаренко, О. В. (ХНМУ, 2015)
Розглядається використання сучасних технологій навчання студентів в оториноларингології
Keywords: технології навчання; оториноларингологія; комп'ютерне тестування; дистанційне навчання