Розроблення підсистеми підтримки технічних рішень працівника з використанням елементів доповненої реальності - Заяць, Д. Є. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – процес керування роботою працівника приладобудівного виробництва. Предмет розробки – підсистема підтримки прийняття рішень працівника на основі розпізнавання жестів. Мета кваліфікаційної роботи – розробити підсистему підтримки технічних рішень працівника з використанням елементів комп'ютерного зору та доповненої реальності. В кваліфікаційній роботі розглянуто актуальні питання підтримки працівників на сучасному виробництві, запропоновано рішення для підвищення ефективності їхньої роботи за допомогою інтелектуальних систем. У результаті розроблена підсистема підтримки прийняття рішень працівника, яка функціонує на основі розпізнавання жестів та інтеграції зі штучним інтелектом. За результатами роботи опубліковано статтю у збірнику студентських наукових статей та тези доповіді у збірнику міжнародної конференції.
Keywords: ідентифікація користувачів; розпізнавання жестів; МАШИННЕ НАВЧАННЯ