Бібліотечно-бібліографічні заняття як складова процесу формування інформаційної культури у студентів ХНУРЕ - Етенко, Н. Ю.; Аврамова, І. П. (ДонНУЕТ, 2008)
Бібліотечно-бібліографічні заняття як складова процесу формування інформаційної культури у студентів ХНУРЕ
Keywords: інформаційна культура; бібліотека