Модель многоуровневого представления темпоральных знаний в задачах интеллектуального анализа процессов - Левыкин, В. М.; Чалая, О. В. (My University, 2015)
Запропоновано модель багаторівневого подання темпоральних знань, яка дозволяє відобразити в окремих часових потоках зміна об'єктів моделюється предметної області на різних рівнях ієрархії. У завданнях інтелектуального аналізу процесів модель дозволяє єдиним чином представити лог процесу і його модель. A model of multi-level representation of temporal knowledge is proposed. Model allows to reflect the temporal changes in the modeled domain at different levels of the hierarchy. The model proposes a unified way to present and a log and a process model.
Keywords: представление знаний; темпоральные знания; свойства времени; темпоральные логики; интеллектуальный анализ процессов