Пристрій збору статистики параметрів електровелосипеда - Сусловець, Р. І. (My University, 2024)
Метою роботи є дослідження актуальності розробки контролеру для електровелосипеда, визначення актуальності завдання і знаходження конкретних вирішень стосовно варіантів реалізації проєкту. В даній роботі проведено огляд і аналіз вимог до характеристик електродвигуна, типу акумуляторів і контролера, розроблено схему системи, обрано конкретну елементну базу для реалізації пристрою збору статистики параметрів електровелосипеду та написано програмне забезпечення для системи керування цією системою.
Keywords: електровелосипед; електродвигун; мотор-колесо