Вплив кольору на сприйняття інформації в різних країнах - Сушкова, А. (ХНЕУ, 2022)
Колір несе в собі інформацію про навколишній світ, а так само впливає на настрій людини, її вчинки та рішення. Варто врахувати, що в культурі різних народів емоційне і прикладне сприйняття кольору дуже по-різному, і пов'язані з тривалої історичної традицією всередині щодо ізольованого розвитку етносу, релігії.
Keywords: колірний баланс; колір