Розробка та дослідження чат-боту для сфери послуг, розробленого на основі великої мовної моделі - Слінкін, О. В. (My University, 2024)
Мета роботи – аналіз існуючих методів реалізації чат-ботів з використанням великих мовних моделей, оптимизація роботи з контекстом та покращення взаємодії боту з користувачами. Методи розробки – у розробці чат-боту, що використовує велику мовну модель використовувався системний підхід, методи структурного аналізу і моделювання реляційних баз даних, методи аналізу розвитку чат-ботів та великих мовних моделей. Результати роботи – розроблений чат-бот з використанням великої мовної моделі. Область застосування – суб’єкти господарської діяльності у сфері послуг, що є зацікавленими у автоматизації взаємодії з користувачами.
Keywords: великі мовні моделі; сфера послуг; система рекомендацій; трансформер