Дослідження особливостей розроблення веб-базованої системи для прийому замовлень оперативної поліграфії - Хорошевська, І. О. (My University, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи – розроблення методики створення веб-базованої системи для прийому замовлень оперативної поліграфії. Об'єкт дослідження – процес розроблення веб-базованої системи для прийому поліграфічних замовлень. Предмет дослідження – етапи методики створення веб-базованої системи для прийому замовлень оперативної поліграфії та їх практична реалізації. Науковий результат роботи: етапи методики, реалізація яких надає можливість для прийняття аргументованого рішення стосовно вибору найбільш важливих елементів, що доцільно включати в структурну побудову веб-базованої системи, її змістовне наповнення певними видами продукції для онлайн замовлень та вибору CMS для прикладного розроблення веб-базованої системи в рамках обраного середовища з відкритим вихідним кодом. Кожен з етапів методики містить проведені експериментальні розрахунки. Практичний результат роботи: прикладна реалізація процесу розроблення веб-базованої системи за визначеною за допомогою методики структурою, змістовним наповненням певними видами замовлень в обраній CMS Joomla. При практичній розробці системи опрацьовані питання щодо підготовки інформаційного забезпечення – на основі проведення формалізації, ідентифікації та опису вхідної інформації за формами, вибору логіки побудови інтерфейсу – на основі сценарного підходу, реалізації дизайнерського рішення щодо організації елементного складу веб-базованої системи.
Keywords: веб-базована система; замовлення оперативної поліграфії