Актуальні питання провадження інноваційної діяльності у воєнний і повоєнний періоди - Подрез-Ряполова, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2024)
У тезах розглянуті окремі питання провадження інноваційної діяльності в умовах воєнного стану. Проаналізовані деякі актуальні проблеми розвитку сфери інноваційної діяльності. Акцентовано увагу на стратегічно визначених напрямах, що потребують реалізації та мають спрямування на побудову ефективної національної інноваційної екосистеми, підвищення рівня інноваційності національної економіки, створення сприятливих умов для розвитку інноваційної сфери. The theses consider individual issues of innovative activity in the conditions of martial law. Some actual problems of the development of the sphere of innovative activity are analyzed. Attention is focused on strategically defined directions that require implementation and are aimed at building an effective national innovation ecosystem, increasing the level of innovativeness of the national economy, and creating favorable conditions for the development of the innovation sphere.
Keywords: воєнний стан; інноваційна діяльність; martial law; innovative activity; scientific activity; priority areas