Створення кластеру обробки транзієнтних сигналів на радіотелескопі УТР-2 - Резниченко, О. М.; Захаренко, В. В.; Лисаченко, В. М.; Борцов, В. В.; Сидорчук, М. А.; Ткачев, В. Н. (Програма інформатизації в Україні 2013, 2013)
Мета роботи - пошук транзієнтних сигналів шляхом створення кластера обробки даних спостережень, а також вдосконалення апаратно-програмних засобів управління наведенням радіотелескопу УТР-2.
Keywords: кластер; УТР-2; радиоастрономия; радиотелескоп; компьютерная сеть