Дослідження технологій редагування відео та машинного навчання для застосунку TikTok - Павлова, М. О. (My University, 2020)
Метою дослідження є вивчення можливостей мобільного застосунку ТікТок, аналіз функціональних можливостей мобільних застосунків щодо технологій редагування відео, машинного навчання, інтегрування засобів у сучасних застосунках.
Keywords: застосунок тікток; редагування відео; нейронні мережі; аналіз даних; машинне навчання; віртуальна реальність